CSO Express

Een nieuwe computer op maat

Overwegingen voor aanschaf computer

Als u op zoek gaat naar een nieuwe computer, is de verleiding erg groot om de grootste, de snelste en de meest uitgebreide computer aan te schaffen die u kunt vinden. De kans is groot dat u veel te veel geld uitgeeft en het is niet ondenkbaar dat u veel zaken aanschaft die u eigenlijk helemaal niet nodig heeft of zelfs niet eens kunt gebruiken.

Een computer op maat geleverdHet is dus zaak om, voordat u tot aanschaf over gaat, goed na te denken over de de vraag wat u met uw computer wilt gaan doen. Wilt u een professionele of een doorsnee grafische kaart, heel veel opslagruimte of een kleine harde schijf, hdmi, usb, firewire, een 22 inch breedbeeld monitor of een standaard 19 inch, draadloze keyboard en muis of gewoon aan een draadje? Gaat u alleen internetten en emailen of is muziek uw ding? Gaat u video films bewerken, wilt u zeer zware reken programma┬┤s gebruiken of alleen af en toe de rode oogjes uit een foto halen?

Een nieuwe computer op maat

CSO Express assambleert de computer op uw specificaties. Allen de componenten die u nodig heeft of wilt gebruiken worden in uw nieuwe computer gemonteerd. Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het systeem van uw wensen. Ook voor losse componenten heeft CSO regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Componenten naar wens in uw computer Bij CSO Express NL luisteren we eerst eens goed naar wat u wilt gaan doen met uw computer. Aan de hand van deze gegevens en het budget dat u maximaal wilt besteden, komen we bij u terug met een ontwerp voorstel. Alle gebruikte componenten en de specificaties worden helder en duidelijk aangegeven en na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

Wij bouwen uw computer en installeren op verzoek ook de benodigde software. De computer wordt dus geheel gebruiksklaar aan u geleverd. Indien u dat wenst, kan een van onze medewerkers de computer tegen een kleine meerprijs bij u thuis installeren en de werking uitleggen.

Wij helpen u graag
CSO maakt uw televieie en internet weer tip top in orde
  • Slecht televisiebeeld?
  • Televisie instellen op de nieuwe kanaalindeling?
  • Kabels leggen of vervangen?
  • Televisie versterker of splitter installeren?
  • Wifi modem installeren en/of instellen?
  • Onderhoud / reparatie aan uw computer?
  • Nieuwe computer op maat?

Laat CSO Express u helpen en neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen ...

 
CSO Express nl
Loek Schermer
Zoetermeer
tel : 06 2476 3230
email : CSO Express nl
kvk : 27349465
realisatie & hosting Aczents internet