CSO Express

Ziggo Internet

Het verschil tussen Kabel en ADSL

Soms hebben de aanbieders via DSL of ADSL of GLASvezel een aanbieding die goedkoper lijkt te zijn dan de tarieven van Ziggo. Hoe komt dat?

televisie signaal weg bij ADSL gebruikIndien u gebruikt maakt van een ADSL of DSL aansluiting, komt alles via één signaal in uw woning binnen. Vergelijk het met een waterslang waarin zowel de televisiesignalen, het internet en telefoongesprekken tegelijk binnen komen. Op het moment dat u alleen internet gebruikt en de televisie ook aanzet, wordt het signaal van internet zwakker. De televisie pakt een deel van het beschikbare signaal weg.

Voorbeeld; u heeft een ADSL abonnement met 30 Mb/s. Als u HD televisie gaat kijken kost dat 6Mb/s en met een tweede TV erbij dus 12Mb/s. Er is op dat moment nog 18 Mb/s over voor internet. Een paar kinderen erbij met een laptop of tablet en uw televisiebeeld wordt al snel minder.

Bij gebruik van de kabel ligt het anders. Bij gebruik van de kabel staat internet los van het TV signaal, dus het maakt niet uit hoeveel TV’s u aanzet, dat gaat niet ten koste van uw internetsnelheid. Binnen afzienbare tijd zal de snelheid van het internet omhoog gaan naar 200 Mb/s en dat maakt het wel van belang dat uw binnenhuis bekabeling in orde is.

Wij maken uw internet weer snel

CSO Express NL legt TV kabel en internetkabel door uw hele huis, in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Wij zijn gecertificeerd Ziggo kabelmonteur en weten exact met welke kabels, versterkers en splitters gewerkt moet worden. Het resultaat voor u is optimaal televisiebeeld en maximale internet snelheid op alle plaatsen in uw huis.

KabelmodemWij werken alleen met materialen die het kabelkeurmerk hebben. Dit wordt ook voorgeschreven door uw kabel provider. Hierdoor is uw kabel netwerk ook meteen gecertificeerd voor ZIGGO gebruik.

Storingen lossen wij op met behulp van geavanceerde meetapparatuur en uw bekabeling wordt altijd doorgemeten om vast te kunnen stellen of deze eventueel aan vervanging toe is. U kunt ook een beroep op ons doen voor het installeren en afstellen van uw Ziggo- of uw eigen WIFI modem. Een optimale snelheid is ook daar gewenst.

Wij helpen u graag
CSO maakt uw televieie en internet weer tip top in orde
  • Slecht televisiebeeld?
  • Televisie instellen op de nieuwe kanaalindeling?
  • Kabels leggen of vervangen?
  • Televisie versterker of splitter installeren?
  • Wifi modem installeren en/of instellen?
  • Onderhoud / reparatie aan uw computer?
  • Nieuwe computer op maat?

Laat CSO Express u helpen en neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen ...

 
CSO Express nl
Loek Schermer
Zoetermeer
tel : 06 2476 3230
email : CSO Express nl
kvk : 27349465
realisatie & hosting Aczents internet