CSO Express

Onderhoud aan uw computer

Storingsvrij plezier van uw computer

Onderhoud aan uw computerHet onderhoud van uw auto zorgt er voor dat hij start en rijdt wanneer u dat wilt. Als u niet verrast wilt worden door een computer die plotseling niet meer werkt, is ook het onderhoud aan uw computer van groot belang.

De reiniging van uw computer zorgt voor een probleemloze werking, ook op langere termijn. Een gereinigde computer gaat bovendien langer mee. De reparatie van uw computer verzorgen wij ook zodat u weer snel aan de slag kunt gaan.

Wat wij voor u kunnen doen

computer errorHet kan gebeuren dat uw computer plotseling niet meer doet wat u van hem verwacht. Hij start niet meer op, het beeld blijft zwart of de meest onbegrijpelijk boodschappen verschijnen op het scherm waar u geen touw aan vast kan knopen. In dat geval kan CSO Express u van dienst zijn.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt een medewerker bij u aan huis om het probleem vast te stellen en indien dat mogelijk is, wordt de computer direct gerepareerd. Indien directe reparatie niet mogelijk zou zijn, wordt in overleg met u besloten hoe de reparatie uitgevoerd zal gaan worden. Op deze manier hoeft u dus niet met uw computer over straat en weet u direct waar u aan toe bent. Kosten worden altijd vooraf afgesproken zodat u ook op dat punt niet voor verrassingen komt te staan.

Wij helpen u graag
CSO maakt uw televieie en internet weer tip top in orde
  • Slecht televisiebeeld?
  • Televisie instellen op de nieuwe kanaalindeling?
  • Kabels leggen of vervangen?
  • Televisie versterker of splitter installeren?
  • Wifi modem installeren en/of instellen?
  • Onderhoud / reparatie aan uw computer?
  • Nieuwe computer op maat?

Laat CSO Express u helpen en neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen ...

 
CSO Express nl
Loek Schermer
Zoetermeer
tel : 06 2476 3230
email : CSO Express nl
kvk : 27349465
realisatie & hosting Aczents internet